В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 23 октября 2015 г.

Garides Saganaki (Shrimp Saganaki)

The shrimp saganaki was really easy to make and it turned out great!
The spicy tomato sauce, salty feta cheese and succulent shrimp combo was so good! A lot of the recipes that I found called for ouzo, which is a Greek anise flavored liqueur. Although you do not taste the ouzo in the final product, unless you use a lot of it, it adds that something to the dish that just makes it better. 
ingredients
  • 1 tablespoon olive oil
  • 1/4 cup onion (chopped)
  • 1/4 teaspoon red pepper flakes
  • 1 clove garlic (chopped)
  • 1/2 cup tomato (chopped)
  • 1/4 teaspoon oregano
  • 1 splash ouzo (or mastic liqueur, optional)
  • salt and pepper to taste
  • 1/4 pound shrimp
  • 1 handful parsley (chopped)
  • 1/2 cup feta (crumbled)
directions
  1. Heat the oil in a pan.
  2. Add the onion and saute until soft, about 5 minutes.
  3. Add the red pepper flakes and garlic and saute for 30 seconds.
  4. Add the tomato, oregano and ouzo and simmer until the sauce thickens, about 5 minutes.
  5. Add the shrimp and simmer for 30 seconds per side.
  6. Remove from heat and stir in the parsley.
  7. Transfer to a baking dish and top with the feta cheese.
  8. Bake in a preheated 425F/220C oven until the sauce is bubbly, about 10 minutes.
http://www.closetcooking.com/2008/10/garides-saganaki-shrimp-saganaki.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151022

Комментариев нет:

Отправить комментарий