В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 24 октября 2015 г.

Shrimp Scampi Dip

A hot cheese dip with all of the flavours of lemony and buttery shrimp scampi with plenty of chunks of succulent shrimp

ingredients
  • 2 tablespoons butter
  • 1/2 pound shrimp, shelled, deveined and coarsely chopped
  • 4 cloves garlic, chopped
  • 1/2 teaspoon red pepper flakes (optional)
  • 1/4 cup dry white wine
  • 1/4 cup lemon juice (~1 lemon)
  • 4 ounces light cream cheese, room temperature
  • 1/4 cup mayonnaise
  • 1/4 cup light sour cream (or Greek yogurt)
  • 2 tablespoons parsley, chopped
  • 1/2 cup mozzarella, shredded
  • 1/4 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
directions
  1. Heat the butter in a pan over medium heat and add the shrimp and cook until it just turns pink.
  2. Add the garlic and red pepper flakes, cook until fragrant, about a minute, and set the shrimp aside.
  3. Add the wine and lemon juice and simmer to reduce by half.
  4. Mix the shrimp, pan sauce, cream cheese, mayonnaise, sour cream, parsley, mozzarella and parmesan and pour it into a 2+ cup baking pan.
  5. Bake in a preheated 350F/180C oven until golden brown on top and bubbling on the sides, about 15-20 minutes.
http://www.closetcooking.com/2013/12/shrimp-scampi-dip.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151023

Комментариев нет:

Отправить комментарий