В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 25 октября 2015 г.

Triple Chocolate Pumpkin Pie

A pumpkin pie with not one but three kinds of chocolate!

ingredients
  • 2 cups graham cracker crumbs (about 16 crackers)
  • 6 tablespoons unsalted butter, melted
  • 1 tablespoon granulated sugar
  • 2 tablespoons packed light-brown sugar
  • 1/2 teaspoon coarse salt
  • 1/2 teaspoon ground cinnamon
  • 1/4 teaspoon ground ginger
  • 3 ounces bittersweet chocolate (preferably 61 percent cacao), finely chopped
  • 6 ounces semisweet chocolate (preferably 55 percent cacao), chopped
  • 4 tablespoons unsalted butter, cut into small pieces
  • 1 can (15 ounce) solid-pack pumpkin
  • 1 can (12 ounce) evaporated milk
  • 3/4 cup packed light-brown sugar
  • 3 large eggs
  • 1 tablespoon cornstarch
  • 1 teaspoon pure vanilla extract
  • 1 1/2 teaspoons coarse salt
  • 3/4 teaspoon ground cinnamon
  • 3/4 teaspoon ground ginger
  • 1/4 teaspoon ground nutmeg
  • 1/8 teaspoon ground cloves
  • 1 ounce milk chocolate, melted
directions
  1. Mix the graham cracker crumbs, butter, sugars, salt, cinnamon and ginger, press the mixture into the bottom of a 9 inch pie plate and bake in a preheated 350F/180C oven until lightly golden brown, about 8-10 minutes.
  2. Sprinkle the bittersweet chocolate over bottom of crust, return to oven until it melts and spread it in a thin layer over the bottom of the crust.
  3. Melt the semisweet chocolate and butter in a double boiler until smooth and set aside.
  4. Mix the pumpkin, milk, brown sugar, eggs, cornstarch, vanilla, salt, cinnamon, ginger, nutmeg, and cloves in a large bowl.
  5. Mix in 1/3 of the pumpkin mixture into the chocolate and then mix in the rest.
  6. Pour the mixture into the pie plate and bake in a preheated 325F/170C oven until the center is set but still jiggly, about 50-60 minutes.
  7. Let cool, refrigerate overnight and drizzle the milk chocolate on just before serving.
http://www.closetcooking.com/2012/10/triple-chocolate-pumpkin-pie.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151024

Комментариев нет:

Отправить комментарий