В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 25 октября 2015 г.

Pumpkin Pie Cheesecake

The dessert is easily the most anticipated part of the Thanksgiving meal and
I like to go all out for it. I could not believe that I did not have any pumpkin in my Thanksgiving dinner yet so a pumpkin pie cheesecake seemed like the perfect choice. 
ingredients
  • 2 cups gingersnap cookie crumbs
  • 1/3 cup sugar
  • 1/4 teaspoon ground ginger
  • 6 tablespoons butter (melted)
  • 3 (8 ounce) packages cream cheese (room temperature)
  • 3 eggs (slightly beaten)
  • 1 cup brown sugar
  • 1 cup pumpkin puree
  • 1 teaspoon vanilla
  • 1 teaspoon ground cinnamon
  • 1/2 teaspoon ground ginger
  • 1/4 teaspoon ground cloves
  • 1/4 teaspoon ground nutmeg
directions
  1. Mix the gingersnap cookie crumbs, sugar, ginger and butter and press into the bottom and up 1 inch along the sides of a 9 inch spring form pan.
  2. Bake the crust in a preheated 350F/180C oven for 5 minuters and set aside.
  3. Cream the cream cheese.
  4. Mix in the eggs one at a time followed by the sugar, pumpkin puree, vanilla and then the spices.
  5. Pour the mixture into the spring form pans.
  6. Bake in a preheated 350F/180C oven until it is set, about 60-70 minutes.
  7. Let it cool completely.
  8. Chill the cheesecake in the fridge overnight.
http://www.closetcooking.com/2010/10/pumpkin-pie-cheesecake.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151024

Комментариев нет:

Отправить комментарий