В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 24 октября 2015 г.

Crab-Less Cakes

Makes a dozen or so cakes

Time: 15-20 minutes
Ingredients:
1 cup cashew pieces
1 cup coconut flakes (or 2 cups pulp left from making cashew milk on page)
1 brown rice cake, crumbled
1/2 cups minced celery
1 yellow onion, peeled and chopped
2 medium carrots, shredded or finely minced
1/4 cup parsley, chopped or 2 tablespoons dried
1 tablespoon cashew butter (raw and organic if you can find it, almond butter will also work)
1 teaspoon sea salt
1/2 cup gluten free flour
3 teaspoons paprika
1 small clove garlic, peeled
2 tablespoons dulse or nori or kelp granules or flakes
1 teaspoon fresh ground pepper

Instructions:
Preheat oven to 350
Mix all ingredients together in a food processor, blending until all large pieces are broken up and you have a sticky fairly well combined mixture.
Grease a baking sheet with 1 teaspoon of coconut oil or olive oil and form the sticky mixture into uniform patties (roughly 4 inches in diameter), then bake in
the oven for 8 minutes, turn over (should be golden brown on the bottom side) and bake another 7 minutes.
Recipe written by Jenny Nelson, Clean Chef. She is a firm believer that everyone can achieve optimal health while also fully enjoying their food, and in turn, their lives.

Комментариев нет:

Отправить комментарий