В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 21 октября 2015 г.

Seafood Stew

This warm, delicious stew is the perfect fall meal to serve for dinner and
save for lunch the next day. It’s flavorful, and rich in healthy fats and veggies.

- INGREDIENTS -

  • 3 tablespoons extra-virgin olive oil
  • 1 large leek, dark green leaves removed
  • 2 bell peppers, stemmed and seeded
  • 3 garlic cloves
  • 16 ounces tomato puree
  • 8 ounces full fat coconut milk
  • ½ pound celery root
  • 1 pound white fish (monkfish, haddock, sole, halibut, etc.)
  • 1 tablespoon fresh lemon juice
  • sea salt, to taste

Step 1:

Gather all your vegetables and chop them into small pieces and set aside.  Then cut the fish into bite-size pieces and set aside.






Step 2:

Heat the oil in a 2 quart sauce pan on medium-high heat then add the leeks and bell peppers. Cook for 3-4 minutes, stirring occasionally until softened. Add the garlic, cook for an additional minute, and then add the tomatoes and coconut milk. Simmer for 5 minutes before adding the celery root and fish.

Step 3:

Continue to cook for 15-20 minutes before tasting, adding the lemon juice, salt to taste and stirring in the chopped herbs. Spoon into two soup bowls and serve immediately. Storeany leftovers refrigerate, in a sealed glass container,  for up to 3 days.
http://drhyman.com/blog/2015/10/19/seafood-stew/

Комментариев нет:

Отправить комментарий