В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 31 октября 2015 г.

beef steak with light tomato mushroom sauce

try serving with crusty bread to soak up the incredibly flavorful sauce

Prep time: 10 minutes
Cook time: 25 minutes
INGREDIENTS:
-1 Tbsp olive oil
- 4 beef top sirloin steaks, lean (3 oz each)
- 4 oz white mushrooms, rinsed and quartered (about 1 C)
- 1 large shallot, minced (about 2 Tbsp)
- 1 Tbsp garlic, minced (about 2–3 cloves)
- 1 C canned no-salt-added diced tomatoes
- 2 Tbsp no-salt-added tomato paste
- 2 Tbsp apple cider vinegar
- 2 C low-sodium beef broth
- 1 Tbsp cornstarch
- 1 Tbsp fresh parsley, rinsed, dried, and minced (or 1 tsp dried)
- 1 Tbsp fresh tarragon, rinsed, dried, and chopped (or 1 tsp dried)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
DIRECTION:
1.     Preheat oven to 350 °F.
2.     Heat olive oil in a large, heavy-bottom sauté pan.
3.     Gently blot steaks dry with paper towels and then carefully place them in the hot pan.
4.     Sauté both sides, about 2–3 minutes, until golden to dark brown.
5.     Remove steaks from pan, and put them on a baking sheet to fiish in the preheated oven for an additional 3–5 minutes or to your desired doneness
(to a minimum internal temperature of 145 ºF).
6.     To make the sauce, pour off any excess grease from the pan. Add mushrooms and sauté until lightly brown, about 3–4 minutes.
7.      Lower the heat, and add shallot and garlic. Cook gently over low heat for about 2 minutes, until tender, but not brown.
8.     Add tomatoes, tomato paste, and apple cider vinegar, and cook an additional 3 minutes.
9.      In a bowl, mix beef broth and cornstarch.
10.           Add broth mixture, parsley, and tarragon to the sauté pan. Bring to a boil on medium-high heat while stirring constantly. Lower the heat and simmer
for 2–3 minutes. Season with salt and pepper.
 Serve one steak with ½ cup sauce.


Комментариев нет:

Отправить комментарий