В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 24 октября 2015 г.

Sweet Potato Spanish Omelet

The traditional tortilla española—or Spanish tortilla—is a simple omelet made with
caramelized onions and potatoes. Here, we've upped the flavor quotient by using sweet potatoes and adding a medley of spices. Bonus: This version is perfectly Paleo-friendly!
Sweet Potato Spanish Omelet
Yield: 8 servings
Active Time: 
3 tablespoons olive oil
1 large onion
3 sweet potatoes, peeled and sliced into thin rounds
8 eggs
3/4 teaspoon sea salt
Freshly ground pepper
3/4 teaspoon freshly grated nutmeg
3 tablespoons chopped parsley
1 small tablespoon thyme leaves
Maldon salt, to garnish
Preheat oven to 350 degrees.
In a cast iron or oven-proof skillet set over medium-high heat, heat oil, and add in onions to caramelize, stirring constantly for 1 minute. Turn down heat to low and cook onions until they begin to turn golden. Add in sweet potatoes and stir to coat in oil and onion mixture. Cover with lid and cook until sweet potatoes are tender, about 10 minutes. Transfer to a large bowl and set aside. Keep skillet over hot flame.
In a small bowl, whisk together eggs, salt, pepper, nutmeg, parsley, and thyme. Pour over sweet potatoes and stir to incorporate. Add remaining tablespoon olive oil to skillet and pour in sweet
potato-egg mixture. Let cook over medium heat until the edges seem to firm up, about 5 minutes, then transfer to oven to cook. Tortilla is ready when all the egg has set, about 20 minutes. Let cool slightly before flipping tortilla over onto a plate and slicing to serve. Top with Maldon salt.
https://thrivemarket.com/blog/eggs-arent-just-breakfast-try-sweet-potato-spanish-tortilla-dinner?uid=694761&uaexptime=1759430896&uatoken=f079c199d1a6e56667eff0af18bb7cbc6f6aab60fac920b707c199352a8f0c9f&ccode=SPOOKY25&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=2015_10_24_Recipe_Leads&utm_term=Leads%20-%20Less%20Early%20Engagement

Комментариев нет:

Отправить комментарий