В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 23 октября 2015 г.

Scallop Saganaki

This recipe is pretty easy; you start by making a simple tomato sauce on the stove top,
mix in the feta and scallops and transfer to a baking dish to finish cooking in the oven. The scallop saganaki turned out really well! There was one small snag in that the scallops released a bit of water into the sauce while they cooked but it was just as tasty in the end.
ingredients
  • 1 tablespoon olive oil
  • 1/2 small onion (diced)
  • 1 clove garlic (chopped)
  • 1/4 teaspoon red pepper flakes (optional)
  • 1 medium tomato (diced)
  • 1/4 teaspoon oregano
  • salt and pepper to taste
  • 1 handful fresh herbs (chopped, I used dill and parsley)
  • 1/4 pound scallops
  • 1/2 cup feta (crumbled)
directions
  1. Heat the oil in a pan.
  2. Add the onion and saute until tender, about 5-7 minutes.
  3. Add the garlic and red pepper flakes and saute until fragrant, about a minute.
  4. Add the tomato, oregano, salt and pepper and simmer until the sauce thickens, about 5-10 minutes.
  5. Remove from heat and mix in the fresh herbs, scallops and feta.
  6. Transfer to a baking dish and bake in a preheated 425F/220C oven until the sauce is bubbly, about 10 minutes.
http://www.closetcooking.com/2010/04/scallop-saganaki.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151022

Комментариев нет:

Отправить комментарий