В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 25 октября 2015 г.

Roasted Pumpkin and Green Bean Quinoa Salad in Thai Peanut Dressing

A quinoa salad with roasted pumpkin, green beans and red peppers in a Thai style peanut sauce dressing.

ingredients
  • 2 cups pumpkin, cut into 1/2 inch cubes
  • 1 tablespoon oil
  • salt and pepper to taste
  • 1 cup quinoa
  • 1 3/4 cups water or 1 (14 ounce can) coconut milk
  • 1/2 pound green bean, trimmed and cut into bite sized pieces
  • 1 red pepper, diced
  • 2 green onions, sliced
  • 1/4 cup roasted peanuts, chopped
  • 1/4 cup cilantro, chopped
  • 1/4 cup peanut sauce
  • 1/4 cup coconut milk
directions
  1. Toss with the pumpkin in the oil and salt and pepper, place in a single layer on a baking pan and roast in a preheated 400F/200C oven until tender, about 20 minutes, mixing midway through.
  2. Meanwhile, bring the quinoa and water to a boil, reduce the heat and simmer, covered, until the water has been absorbed, about 15 minutes, before removing from heat and letting sit covered for 5 minutes.
  3. Meanwhile, blanch the green beans in boiling water until they just turn a dark green and plunge them into cold water.
  4. Toss everything into the mixture of the peanut sauce and the coconut milk and enjoy.
http://www.closetcooking.com/2014/10/roasted-pumpkin-and-green-bean-quinoa.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151024

Комментариев нет:

Отправить комментарий