В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 28 октября 2015 г.

Avocado and Goat Cheese Alfredo Pasta

Avocado and goat cheese are a magical combination in this alfredo style pasta
that will have you licking your bowl clean!
ingredients
  • 6 ounces linguine (gluten free for gluten free)
  • 1 large avocado, pureed
  • 1/2 jalapeno (optional)
  • 1 tablespoons cilantro
  • 2 tablespoons lime juice (~1 lime)
  • 1 tablespoon butter or oil
  • 1 clove garlic, grated
  • 1/2 cup heavy cream or milk or half and half
  • 4 ounces goat cheese, crumbled
  • 1/4 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Cook the pasta as directed on the package.
  2. Meanwhile, puree the avocado, jalapeno, cilantro and lime juice in a food processor or blender and set aside.
  3. Melt the butter in pan over medium heat, add the garlic and cook until fragrant, about a minute.
  4. Add the cream, goat cheese and parmesan, simmer until the cheese has melted, mix in the avocado mixture and heat to warm.
  5. Remove from heat, season with salt and pepper and serve hot over the pasta garnished with more goat cheese, avocado and cilantro as desired.
http://www.closetcooking.com/2013/05/avocado-and-goat-cheese-alfredo-pasta.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151027

Комментариев нет:

Отправить комментарий