В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 24 октября 2015 г.

Pumpkin Pie Spiced Pumpkin Seeds

Make the most of your pumpkin carving this Halloween season by roasting the leftover
seeds. Here, we've prepared them two ways: with a sweet pumpkin pie spice mixture, or flavored with savory za'atar.

Pumpkin Pie Spiced Pumpkin Seeds
Yield: 2 cups pumpkin seeds
Active Time: 
2 cups pumpkin seeds
1 teaspoon cinnamon
1/2 teaspoon ginger
1/4 teaspoon nutmeg
Pinch cloves
1 tablespoon maple syrup
Preheat oven to 375 degrees and line a baking sheet with parchment paper.
Toss pumpkin seeds with rest of ingredients in a large bowl and spread onto prepared baking sheet. Roast in oven 10 to 15 minutes. Let cool.
Za’atar Spiced Pumpkin Seeds
Yield: 2 cups pumpkin seeds
Active Time: 
2 cups pumpkin seeds
1 teaspoon dried thyme
1 teaspoon dried marjoram
1 teaspoon sesame seeds
1 teaspoon sumac
1 1/2 teaspoons sea salt
Zest of 1 lemon
1 tablespoon olive oil
Preheat oven to 375 degrees and line a baking sheet with parchment paper.
Toss pumpkin seeds with rest of ingredients in a large bowl and spread onto prepared baking sheet. Roast in oven 10 to 15 minutes. Let cool.
https://thrivemarket.com/blog/amp-roasted-pumpkin-seeds-exciting-spice-blends?uid=694761&uaexptime=1759430896&uatoken=f079c199d1a6e56667eff0af18bb7cbc6f6aab60fac920b707c199352a8f0c9f&ccode=SPOOKY25&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=2015_10_24_Recipe_Leads&utm_term=Leads%20-%20Less%20Early%20Engagement

Комментариев нет:

Отправить комментарий