В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 18 октября 2015 г.

New Orleans BBQ Shrimp

BBQ shrimp done New Orleans style in a spicy, buttery, lemony sauce that is so good that
you will be licking your fingers and the plate clean!
ingredients
  • 2 tablespoons butter
  • 3 cloves garlic, chopped
  • 1/4 cup hot sauce (or to taste)
  • 1/4 cup Worcestershire sauce
  • 1/3 cup beer, wine or broth
  • 2 tablespoons lemon juice (~1/2 lemon)
  • 2 teaspoons creole seasoning
  • 1/2 teaspoon ground black pepper
  • 1 pound shrimp, peeled and deveined *
  • 2 tablespoons butter, chilled and cut into 1/2 inch pieces
  • salt to taste
directions
  1. Melt the butter in a pan over medium-high heat, add the garlic, saute until fragrant, about 30 seconds, add the hot sauce, Worcestershire sauce, beer, lemon juice, creole seasoning and pepper, bring to a simmer and cook until the sauce is reduced by half, about 5-7 minutes.
  2. Add the shrimp and cook until cooked through, about 2-3 minutes per side depending on the size of the shrimp.
  3. Reduce the heat to medium-low, stir in the chilled butter until it melts, season with salt to taste and enjoy with french bread to soak up all of that tasty sauce!
http://www.closetcooking.com/2015/02/new-orleans-bbq-shrimp.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20151018

Комментариев нет:

Отправить комментарий