В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 6 ноября 2019 г.

Chocolate Tahini Cookies Grainfree Oilfree Nutfree

1 Bowl Chocolate Tahini Cookies. Amazing Texture and flavor in these Easy Cookies. 8 Ingredients. 20 Mins. #Vegan #Oilfree #Glutenfree #Grainfree #Nutfree #Recipe #VeganRicha
1 Bowl Vegan Chocolate Tahini Cookies. Amazing Texture and flavor in these Easy Cookies. 8 Ingredients. 20 Mins. Eggless Vegan Glutefree Grainfree Nutfree Oilfree Recipe

Chocolate Tahini Cookies Grainfree Oilfree Nutfree

Ingredients

  • 1/2 cup (120 g) tahini stirred
  • 1/3 cup (53.33 g) coconut sugar or other fine sugar of choice
  • 1/2 tsp (0.5 tsp) vanilla extract
  • 2 tbsp non dairy milk room temperature
  • 3 tbsp cocoa powder
  • 1/2 tsp (0.5 tsp) baking powder
  • 1/4 tsp (0.25 tsp) salt
  • 1.5 tbsp coconut flour (see notes for subs)
  • 1 tbsp tapioca starch or other starch
  • 1/4 cup (45 g) mini chocolate chips

Instructions

  • Preheat the oven to 350 deg F (180 C). Line a baking sheet with parchment. Mix the tahini, sugar, vanilla, non-dairy milk until well combined. Do not over mix as the tahini will seize into a stiff mixture. 
  • Add the rest of the ingredients and mix gently. (You can also add in 1/4 cup shredded coconut at this point). Add in the chocolate chips and fold in.
  • Shape into flattened cookies on a parchment lined baking sheet. Press a few chocolate chips on the top if needed. (You can also sprinkle some maldon salt on top and press in. Salt helps reduce the bitter profile).
  • Bake at 350 degrees F for 10 mins** Cool for 2 mins then remove from the baking sheet and allow to cool down completely before serving.  

Notes

** Adjust the baking time depending on preferred texture.  A minute or so longer for crispier. Keep the cookies thicker for shortbread like texture. Thinner for crispier. 
 
Coconut flour and starch sub: If you can eat gluten, sub all purpose or wheat flours for either or both of coconut flour and tapioca starch. you will need 3 to 4 tbsp. 

https://www.veganricha.com/2018/12/chocolate-tahini-cookies-grainfree.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий