В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 22 мая 2021 г.

Tempeh Bacon Kale Pizza


This easy pizza only requires six ingredients, is topped with a stunningly tasty

cheese sauce, and will probably be your new favorite recipe. It layers thick slices of tempeh bacon over wilted kale and garlic and is finished with a creamy cheese sauce.

Tempeh Bacon Kale Pizza [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • Pizza dough of choice
  • 3 ounces kale chopped
  • 1 batch tempeh bacon
  • 1 batch vegan cheese sauce
  • 1 heaping cup onions, sliced
  • 4 cloves garlic, peeled and chopped
  • Salt, pepper to taste

Preparation

  1. Prepare the tempeh bacon according to the directions.
  2. Heat some olive oil (or vegetable broth for oil free cooking) in a skillet and briefly fry the garlic and the onions for two minutes.
  3. Add the kale and fry them for a further three minutes then, season them with salt and pepper. Set them aside.
  4. Sprinkle some prepared cheese sauce over the dough, followed by the kale mix from the skillet.
  5. Finally, top this with the tempeh bacon and bake it for 12 minutes at 405°F.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/tempeh-bacon-kale-pizza/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий