В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 6 мая 2021 г.

Carrot Halwa


This carrot halwa is simple and delicious and contains no oil!

Carrot Halwa [Vegan]

Ingredients

  • 2 big carrots (the red, juicy variety), peeled and coarsely grated
  • 1 cup finely chopped pineapple
  • 1/2 cup desiccated coconut
  • 1/2 cup jaggery powder (adjust according to taste)
  • 1-2 tablespoon (s) slivered almonds/chopped cashews
  • A handful of golden raisin, soaked in water & drained
  • A big pinch of elaichi (green cardamom) powder

Preparation

  1. Heat a heavy-bottomed saucepan/kadhai. Lower the heat and add the desiccated coconut. Dry roast for 3-4 minutes, stirring continuously until it turns golden brown.
  2. Add the grated carrots and pineapple pieces and mix well. Cook over low-medium heat for around 7-8 minutes, stirring frequently. Sprinkle a few drops of water if necessary.
  3. Mix in the jaggery powder and stir. Now the carrot-pineapple mixture will begin to release water. Continue cooking until most of the liquid is absorbed and the halwa is tender, around 18-20 minutes. Add the green cardamom powder and mix well. Serve hot or warm, garnished with slivered nuts and raisins!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/carrot-halwa-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий