В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 15 мая 2021 г.

CONDENSED MILK AND STRAWBERRY GELATIN

Nobody can resist this condensed milk gelatin filled with strawberries. It is the perfect dessert to share at any meeting and made with only 8 ingredients. With this combination of flavors, you will be amazed!

CONDENSED MILK AND STRAWBERRY GELATIN

Ingredients

12 Portions
  • 4 cups Water, hot
  • 1 on strawberry jelly
  • 2 envelopes gelatin, hydrated and melted
  • 1 1/2 cups strawberry, Cut to size of the mold, washed and disinfected
  • 2 cups condensed milk
  • 2 cups milk
  • 1 cup evaporated milk
  • 6 envelopes gelatin, hydrated and melted
  • enough strawberry, to decorate
  • enough peppermint, to decorate

Preparation

Dissolve the envelope of strawberry jello in the hot water and add the grenetine. Mix very well.
Pour a ladle into a round mold of 10 cm in diameter, refrigerate until set.
Place the strawberries over the jello and pour the rest of the strawberry jello, refrigerate until set. Release and reserve.
Heat the regular milk with the condensed milk, the evaporated milk, and the unflavored gelatin. Mix very well so that no lumps remain. Chill at room temperature, taking care not to curdle.
Pour 2 tablespoons of milk jello on a 20 cm diameter round pan, refrigerate until set.
Place the strawberry jello upon the milk jello and pour the rest of the jello until it gets completely covered . Refrigerate until set.
Unmold and decorate with strawberries and mint.

https://us.kiwilimon.com/recipe/desserts/condensed-milk-and-strawberry-gelatin 

Комментариев нет:

Отправить комментарий