В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 14 февраля 2022 г.

Red Lentil Fritters With Cucumber Yogurt Sauce


These red lentil fritters have a soft, warm center with crunchy, fried outside––you

get the perfect combination of textures in each bite. Seasoned with onion powder, cumin, turmeric, coriander, and salt, these fritters taste amazing! No fritter is complete without a dipping sauce, of course. Drizzle the creamy cucumber, dill, yogurt sauce on top to finish these off. You can also serve them with salads, over rice, or any other way you want. They are super tasty and you’ll be so happy you made these protein-packed red lentil fritters!

Red Lentil Fritters With Cucumber Yogurt Sauce [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

For the Fritters:

  • 1 cup red lentils
  • 2 tsp onion powder
  • 1/2 tsp cumin powder
  • 1/2 tsp turmeric powder
  • 1/2 tsp coriander seeds
  • salt

For the sauce: 

  • 1 plant-based yogurt
  • 1/2 cucumber
  • 1/2 bunch of dill
  • salt

Preparation

For the Fritters:

  1. Let the lentils soak overnight or at least 8 hours before cooking.
  2. Drain the lentils well, crush them and mix well with the other ingredients.
  3. Form balls with your hands and fry them in hot oil.

For the Sauce:

  1. Mix the ingredients well. Serve the balls with the sauce, salad, rice, etc

  2. https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/red-lentil-fritters-with-cucumber-yogurt-sauce-vegan-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий