В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 1 сентября 2018 г.

Harissa Tofu Scramble

Of all the different ways to make your morning tofu scramble, this savory scramble, spiced with harissa, is a must-try. Harissa is a Tunisian spice that's somewhat of a catch-all for all kinds of dishes. It adds umami and spicy tastes to this scramble, in addition to tomato, red pepper, and cumin. Serve as a regular tofu scramble, or roll it up in a tortilla for the best breakfast burrito you'll ever have. 

HARISSA TOFU SCRAMBLE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 red bell pepper, chopped
  • 1/2 cup tomatoes, cubed
  • 1-2 cloves garlic, minced
  • 1/4 cup tomato paste
  • 3 tablespoons harissa
  • 8 ounces extra firm tofu, crumbled
  • 1 teaspoon cumin powder
  • Salt and pepper, to taste

PREPARATION

  1. Put the olive oil, red pepper, tomatoes, and garlic in a skillet over medium heat. Stir and cook for 2 minutes.
  2. Add the rest of the ingredients, and cook, stirring constantly, for another 5-6 minutes, until the tofu is flavorful. Serve hot.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/harissa-tofu-scramble/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=6447910e47-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-6447910e47-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий