В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 23 декабря 2018 г.

Spicy Acorn Squash and Bean Soup

Vegna GLuten-Free Spicy Acorn Squash and Bean Soup with hot sauce
Seasoned with a kick, this winter vegetable soup is sure to keep you warm through those
cool brisk months. Basically, all this recipe takes is you chopping and throwing everything in a slow cooker and letting it work its magic!

Spicy Acorn Squash and Bean Soup [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 4 medium white potatoes, skin on, cut into bite-size cubes
  • 1/2 acorn squash, skin on, cut into bite-size cubes
  • 1 medium yellow onion, chopped
  • 1 can chickpeas, rinsed
  • 1 can peas
  • 1 can of Italian stewed tomatoes
  • 2 large carrots, chopped into bite-sized pieces
  • 1-2 hot peppers, finely chopped
  • 4 cups vegetable stock
  • Juice of 1 lime
  • A handful of kale ribboned sliced
  • 1/2 teaspoon cumin
  • 1/2 teaspoon garlic powder
  • 1/2 teaspoon onion powder
  • Salt and pepper to taste

Preparation

  1. Toss all the ingredients except the kale and the lime juice into a slow cooker and set on high for 6-8 hours (depends on your slow cooker).
  2. In the last half hour, remove a 1/4 of the soup and blitz in a blender. Pour it back into the soup to get a creamier consistency.
  3. Add kale and lime juice and cook for the last half hour.
  4. Serve and enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/spicy-acorn-squash-bean-soup-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий