В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 12 ноября 2020 г.

Easy Instant Pot Eggplant Marinara Sauce


This pasta sauce can be made in an Instant Pot and is a wonderful twist on the

classic marinara sauce!

Easy Instant Pot Eggplant Marinara Sauce [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup red onion, sliced (100g)
  • 6 garlic cloves, minced
  • 1/4 cup parsley, chopped (6g)
  • 1 eggplant, cut into bite-sized pieces (about 2 1/2 cups / 270g)
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1 tablespoon water
  • 1 small can tomato paste (6oz / 170g)
  • 2 tablespoons coconut aminos
  • 1 cup water (235ml)
  • A few turns of black pepper

Preparation

  1. Press the saute button on your Instant Pot (IP) and allow the inner pot to heat up for 2 minutes. Add the onion, garlic and parsley and saute for 1 minute, stirring frequently so the garlic doesn’t burn.
  2. Add the eggplant, salt and 1 tablespoon of water and cook for three minutes, stirring frequently. Add the tomato paste, coconut aminos, water and black pepper and stir.
  3. Turn the IP off and lock the lid into place. Turn the nozzle to the “sealing” position and using the manual setting, set the timer for 20 minutes.
  4. When the timer goes off, use the quick release method.
  5. Serve over pasta, grains, bread or veggies.

    https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/easy-instant-pot-eggplant-marinara-sauce-vegan/ 

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий