В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 18 мая 2018 г.

Homemade Pickled Jalapeños

These homemade pickled jalapeño peppers are the perfect way to amp up any recipe. Chickpea salads, veggie hot dogs, you name it, they can make it better. Fresh sliced jalapeños are combined with rice vinegar, garlic, salt, and a touch of sugar.

HOMEMADE PICKLED JALAPEÑOS [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 cup rice vinegar
  • 1 cup water
  • 2 cloves garlic, smashed and roughly chopped
  • 3 tablespoons sugar
  • 1 tablespoon salt
  • 7-8 jalapeño peppers, thinly sliced, deseeded

PREPARATION

  1. Wash and slice jalapeño peppers, aim for thin, but it’s up to you. You want to be careful, the spiciness can stay on your finger tips for awhile, so don’t rub your eyes or other parts of your body. Deseed if you want. Set aside.
  2. Mix all the ingredients in a saucepan. Bring to a boil and add the slices. Mix it up, make sure all the slices are sufficiently dunked.
  3. Carefully transfer the contents of the saucepan to a quart-sized mason jar.
  4. Allow to cool before lidding.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pickled-jalapenos/

Комментариев нет:

Отправить комментарий