В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 12 июня 2018 г.

Roasted Garlic and Porcini Mushroom Goat Cheese Butter

Butter has to be one of the most amazing foods around and it took me a while to catch onto this, but you can easily add extra flavours to it! A compound butter is a butter with extra ingredients added to it and this roasted garlic and porcini mushroom goat cheese butter is my current favourite!

Roasted Garlic and Porcini Mushroom Goat Cheese Butter

Roasted Garlic and Porcini Mushroom Goat Cheese Butter
As simple compound butter that's just packed with umami flavour with dried porcini mushrooms, thyme and goat cheese; yum!

ingredients
  • heads roasted garlic
  • 1/2 cup butter, softened
  • 4 ounces goat cheese
  • 1/2 ounce dried porcini mushrooms, divided
  • 1 teaspoon thyme, chopped
  • 1/4 teaspoon pepper
directions
  1. Cover 1/2 of the mushrooms in just boiled water and let soak for 20 minutes before draining, squeezing out the excess liquid and chopping the mushrooms.
  2. Meanwhile, Grind the remaining mushrooms in a spice/coffee grinder to form a coarse powder.
  3. Mix everything, roll into a log in parchment paper and let chill in the fridge or freezer until set.

https://www.closetcooking.com/2018/06/roasted-garlic-and-porcini-mushroom.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20180611

Комментариев нет:

Отправить комментарий