В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 7 июля 2019 г.

Grilled Marinated Tomatoes

















Balance the inherent sweetness of summer’s tomatoes with piquant flavors—lime, fish sauce, chili, and shallot—and a kiss from the grill. Because you want the tomatoes to soak up the marinade, it’s a good dish to prep before guests arrive. Serve alongside grilled fish, barbecued beef, and/or sticky rice.

Grilled Marinated Tomatoes

Ingredients 
  • 4 large, firm tomatoes, cored and sliced 1/2-inch thick (or halved if short)
  • Olive oil, for greasing
  • Salt and pepper
  • 1 lime, halved
  • 1/4 cup fish sauce
  • 1 bird’s eye chili, thinly sliced
  • 1/2 shallot, thinly sliced
  • 1 tablespoon toasted sesame seeds
  • Leaves from two sprigs of mint
  • Directions
    1. Heat a grill or grill pan to high. Coat both faces of the tomato with olive oil, salt, and pepper. Lightly oil the lime halves as well. In a small bowl, combine the fish sauce, chili, and shallot.
    2. Grease the grill or grill pan, then lightly char the tomatoes on both sides, about 5 minutes total. You don’t want them to go mushy on you. Grill the lime halves until caramelized, about 5 minutes.
    3. Transfer the tomatoes to a serving platter, then top with fish sauce marinade. Squeeze the grilled limes over the tomatoes as well. Let sit for about 10 minutes to allow the flavors to meld, then garnish with sesame seeds and mint.
https://food52.com/recipes/77023-grilled-marinated-tomatoes

Комментариев нет:

Отправить комментарий