В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 13 ноября 2020 г.

Italian Quinoa Salad


 If you’re looking for quick (only 10 minutes!) meal prep and no cooking, then you’ve come to the right place with this nutrient-dense, satisfying salad. Use extra quinoa from your fridge (or another whole-grain of choice) and farmers market veggies to create a delicious and nutritious summertime salad.

Italian Quinoa Salad

Ingredients

 3 cups quinoa (cooked)
 15 oz chickpeas (homemade or BPA-free can, drained and rinsed)
 10 oz organic cherry tomatoes (sliced)
 1 green bell pepper (seeded and diced)
 ½ red onion (diced)
 basil (fresh, minced)
 olives (optional, sliced)
Italian Dressing
 ¼ cup water
 ¼ cup red wine vinegar
 2 tbsp lemon juice
 1 tbsp dijon mustard
 1 tbsp Italian seasoning
 ¼ tsp onion powder
 ¼ tsp garlic powder

Directions

1

Prepare the Italian Dressing: In a large bowl, whisk together all of the ingredients. Taste and adjust seasonings.

2

Add the remaining ingredients to the bowl and stir to combine.

3

Divide the salad equally among 4 bowls and serve.

Chef's Notes

Quinoa Conversion
1 cup dry quinoa will make 3 cups cooked quinoa.

https://foodrevolution.org/recipes/italian-quinoa-salad/

Комментариев нет:

Отправить комментарий