В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 2 ноября 2018 г.

Creamy Garlic Cashew Cheddar


This creamy cashew cheddar cheese is going to be your new addiction! It has a sharp tanginess from the garlic and a savory kick from the nutritional yeast – so delicious! You'll definitely want to make a ton so you can put it on everything.

CREAMY GARLIC CASHEW CHEDDAR [VEGAN, RAW, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 1/2 cups raw cashews (soaked in water for 3-4 hours before)
  • 1/2 cup nutritional yeast
  • 1/2 water
  • 3 cloves of garlic, diced
  • 1 tablespoon apple cider vinegar
  • Pinch of Himalayan salt
  • 1/4 cup freshly squeezed lemon juice
  • 1 tablespoon parsley

PREPARATION

  1. Once the cashews are soaked, rinse the water out and simply add all ingredients to a food processor or high-speed blender and blend until it is a smooth creamy texture.
  2. Transfer your cashew cheese in a bowl or store in a jar in the fridge until you are ready to eat.
  3. Enjoy with natural gluten-free corn chips or carrots and celery sticks.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/creamy-garlic-cashew-cheddar/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d8d5bd244e-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d8d5bd244e-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий