В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 21 октября 2019 г.

Refried Bean Enchiladas

Refried Bean Enchiladas
Just because you're on a budget doesn't mean that you have to skimp on flavor. These simple refried bean enchiladas are packed with refried beans (which you can make oil-free), tangy black olives, and green salsa, then covered with spicy sauce and baked until warm and bubbly. They're served with a simple side of rice seasoned with cilantro and summer squash.

Refried Bean Enchiladas [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

Preparation

  1. Cook rice. After rice is cooked, add 1 teaspoon oil, salt, and chopped cilantro.
  2. Cook yellow squash and zucchini using your method of choice.
  3. Divide 1/2 a can of refried beans between two flour tortillas. Add green salsa and sliced olives to the beans. Roll tortillas and coat with enchilada sauce. Bake 15 minutes at 375°F.
  4. Once enchiladas are cooked top with hot sauce and pico de gallo. Plate with rice and vegetables.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/refried-bean-enchiladas/

Комментариев нет:

Отправить комментарий