В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 2 ноября 2019 г.

Palak Pakoras (Spinach Fritters)

Palak Pakoras
A pakora is a fried vegetable snack originating from India. Chickpea flour is used to create the crispy coating, making these spinach fritters deliciously gluten-free!

Palak Pakoras (Spinach Fritters) [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 cup chopped spinach
  • 1/2 cup chickpea flour
  • 1 teaspoon chili powder
  • 1/2 teaspoon asafetida
  • 1 teaspoon ground cumin
  • 1/2 teaspoon salt
  • Oil, to deep fry
 

Preparation

  1. Mix the chickpea flour with the chili powder, asafetida, cumin, and salt.
  2. Add the chopped spinach and just enough water to make a thick batter. The consistency should be such that you should be able to make rough round balls with the dough.
  3. Heat oil in a pan over medium-high heat.
  4. Make small golf ball-sized dumplings with the batter and drop into the hot oil.
  5. Turn the pakoras over after 1-2 minutes.
  6. Fry until golden brown and transfer onto a plate lined with paper towel.
  7. Serve hot with pickles, chutney, or ketchup.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/palak-pakoras-spinach-fritters/

Комментариев нет:

Отправить комментарий