В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 23 июля 2020 г.

Balsamic Grilled Vegetables


These Balsamic Grilled Vegetables are marinated in the most flavourful balsamic dressing
and come out so juicy and delicious! They are the best veggies for the grill.

Balsamic Grilled Vegetables

INGREDIENTS
  • 1 large zucchini chopped
  • 1 Eggplant sliced
  • 8 ounces crimini mushrooms sliced
  • 1 Bell pepper chopped
  • 1 large red onions sliced
  • 2 beef tomatoes
  • A dozen cherry tomatoes on skewers

Balsamic Marinade

  • 1/3 cup balsamic vinegar
  • 1/4 cup olive oil
  • 5 cloves garlic finely diced
  • Juice of one lime
  • 1/2 teaspoon sea salt
  • 1/2 teaspoon freshly ground black pepper

INSTRUCTIONS

  • In a small bowl, mix the Balsamic Marinade ingredients together.
  • Divide all the veggies between two large ziplock bags and add in, except the beef tomatoes, cherry tomatoes and the onions. Pour the marinade into both bags, leaving a few tablespoons behind. Toss the bags to distribute the marinade. Allow the veggies to marinate for at least 30 minutes but up to a day.
  • Heat and prepare your grill while the veggies are marinating. When ready, add the veggies to the grill at high heat, either directly to the grill for larger veggies, or to a grill sheet or foil for all the other veggies.
  • Add the red onion slices, beef tomatoes and cherry tomatoes onto the grill too, and brush with the remaining balsamic glaze. Brush all the other veggies with any remaining glaze too.
  • Grill the veggies until tender. The timing will vary slightly; about 5-6 minutes for the cherry tomatoes mushrooms, eggplants and zucchini and about 10-15 minutes for the bell peppers, red onions and beef tomatoes. the straight grill for larger veggies.
  • Remove from the grill into an aluminium foil container, and lightly season with salt and pepper over the top. Serve and enjoy!
https://jessicainthekitchen.com/watermelon-mojitos-recipe/

Комментариев нет:

Отправить комментарий