В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 25 июля 2020 г.

Individual Key Lime Pies


Ree's adorable Key lime pies come together in three easy layers. Spread homemade lime
curd atop buttery graham cracker crust, then add a dollop of fresh whipped cream and garnish with lime zest.

Individual Key Lime Pies

Ingredients

Lime Curd::
1 cup lime juice
2 cups sugar 
2 sticks unsalted butter 
14 eggs 
Crust Layer::
1/3 cup sugar
12 whole graham crackers 
1/3 cup unsalted butter, melted 
Topping::
1 1/2 cups whipping cream
1/2 cup powdered sugar 
Lime zest, for garnish 

Directions

For the lime curd: Combine the lime juice, sugar and butter in a medium saucepan and cook on a low flame until the butter melts. Beat the eggs, add to the saucepan and stir until combined. Bring to a simmer. Stir constantly and cook until the mixture is a thick and creamy consistency, 5 to7 minutes. Pass through a mesh strainer. Chill for 2 hours in the fridge.

For the crust: Add the sugar and graham crackers to a food processor. Pour in the melted butter and pulse to combine.

For the topping: Whip the cream with the sugar until stiff.

To assemble, layer the crumb mixture into the bottom of a serving cup, followed by the lime curd. Top with the whipped cream mixture and garnish with lime zest.

Комментариев нет:

Отправить комментарий