В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 20 июня 2021 г.

Salmon Flakes

These lightly seasoned Salmon Flakes make a great all-purpose topping or filling. Make ahead and use it on steamed rice, pasta, gratin, tamagoyaki, and more! 

Salmon Flakes

INGREDIENTS

  • 1 lb salmon (I used Sockeye salmon but you can use other kinds of salmon. I like Sockeye for this recipe as it has a firm texture and doesn't break into crumbs easily)
  • ¼ tsp kosher/sea salt (I use Diamond Crystal; use half for table salt)
  • 1 Tbsp sake
  • 1 Tbsp mirin
  • 2-3 tsp soy sauce
  • 1 tsp toasted white sesame seeds
  • 1 tsp sesame oil (roasted) (add more if necessary)

INSTRUCTIONS
 

  • Gather all the ingredients.
    Salmon Flakes Ingredients
  • Preheat the oven to 425 ºF (218 ºC). Sprinkle salt over the salmon fillets and set aside for 15 minutes.
  • After 15 minutes, remove excess moisture with a paper towel and transfer to a baking sheet lined with parchment paper.
  • Bake the salmon at 425 ºF (218 ºC) for 10 minutes (5 minutes per ½” thickness).
  • Using chopsticks or fork, break it into flakes and remove the skin and bone (if any).
  • Heat a large frying pan over medium heat. Once hot, add 1 tsp sesame oil and coat the pan well. Add salmon in the pan.
  • Add sake and mirin and stir well. Let the alcohol evaporate.
  • Add soy sauce and stir to combine. Let the moisture evaporate.
  • Transfer to a baking sheet and sprinkle sesame seeds. Set aside to let cool. Store in an airtight jar once salmon is completely cool.

To Store

  • You can store in the refrigerator for up to 4 days and in the freezer for a month.

https://www.justonecookbook.com/salmon-flakes/?utm_source=Just+One+Cookbook+Newsletter&utm_campaign=c9a3eb8902-EMAIL_CAMPAIGN_2021_06_17_04_22&utm_medium=email&utm_term=0_366dec22de-c9a3eb8902-111721857 

Комментариев нет:

Отправить комментарий