В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 18 мая 2015 г.

Tarragon

Narrow, pointed,dark green leaves distinguish this perennial aromatic herb known for its distinctive anise like flavor.
Tarragon is widely used in classic French cooking for a variety of dishes including chicken, fish and vegetables, as well as many sauces, the best known being Bearnaise. It's also an integral ingredient in various herbal combinations such as Fines Herbes. Tarragon is available fresh in the summer and early fall and year−round in dried and powdered forms. Care should be taken when using tarragon since its assertiveness can easily dominate other flavors. Tarragon vinegar is a popular item in gourmet markets.

Комментариев нет:

Отправить комментарий