В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 17 мая 2015 г.

turmeric

Used in cooking since 600 b.c., turmeric is the root of a tropical plant related to ginger.
Though native to the Orient, this spice is now also cultivated in India and the Caribbean. It has a bitter, pungent flavor and an intense yellow−orange color. In Biblical times, turmeric was often used to make perfume, a comment on its rather exotic fragrance. Today it's used mainly to add both flavor and color to food. Turmeric is very popular in
East Indian cooking and is almost always used in curry preparations. It's also a primary ingredient in mustard and is what gives American−style prepared mustard its bright yellow color. Powdered turmeric is widely available in supermarkets. As with all spices, it should bestored in a cool, dark place for no more than 6 months.

Комментариев нет:

Отправить комментарий