В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 9 декабря 2016 г.

Maple Bourbon Bacon Jam

Bacon jam is really easy to make which is good because you are going to be wanting to
make it all the time! In fact, I recommend doubling or tripling the recipe! 

Maple Bourbon Bacon Jam

A sweet, salty, smoky, spicy and down right tasty bacon jam that is the definition of umami! This bacon jam goes well on toast for breakfast and makes for a great condiment in sandwiches and burgers of all sorts!
ingredients
  • 1 pound thick smoked bacon, cut into 1 inch pieces
  • 1 large onion, sliced
  • 4 cloves garlic, chopped
  • 1/4 cup cider vinegar
  • 3/4 cup coffee (brewed)
  • 1/4 cup brown sugar
  • 1/4 cup maple syrup
  • 1/4 cup bourbon
  • 1-2 chipotle chilis in adobo, chopped
  • 1/2 teaspoon cumin
  • pepper to taste
directions
  1. Cook the bacon in a large sauce pan an over medium heat until the fat has rendered and the bacon starts to get crispy and set aside, reserving 1 tablespoon of the grease in the pan.
  2. Add the onions and saute until tender, about 5-7 minutes.
  3. Add the garlic and saute until fragrant, about a minute.
  4. Add the vinegar and deglaze the pan.
  5. Add the coffee, brown sugar, maple syrup, bourbon, bacon, chipotle chilies, cumin and pepper, reduce the heat and simmer until reduced to a syrupy consistency, about 1-2 hours.
  6. Process the jam in a food processor to smooth it out a bit but not too much as you want to have the texture of the bacon.
  7. If you do not finish it all in one sitting, store it in a sealed container in the fridge for up to 4 weeks.
http://www.closetcooking.com/2012/08/maple-bourbon-bacon-jam.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20161208

Комментариев нет:

Отправить комментарий