В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 15 декабря 2016 г.

Sweet Potato Tahini Brownies

Sweet potato brownies. We know it probably sounds weird at first, but trust us, sweet potato lends an amazing creaminess to brownies and with enough chocolate, you don't taste it one bit! These brownies also include tahini, almond milk, buckwheat flour, coconut sugar, and plenty of cacao. Enjoy them plain or top them with your favorite frosting.

SWEET POTATO TAHINI BROWNIES [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 medium sweet potatoes, puréed
  • 1/2 cup of almond milk
  • 1/2 cup of buckwheat flour
  • 2/3 cup of almond meal
  • 1/2 cup of coconut sugar
  • 5 tablespoons raw cacao
  • A pinch of salt
  • 1/3 cup of tahini

PREPARATION

  1. Steam or boil your sweet potato, drain, and leave to cool.
  2. Preheat your oven to 347°F and line a small brownie pan with baking paper.
  3. In a food processor, add in the potatoes and all the other ingredients.
  4. Mix until very well combined.
  5. Spoon into your pan and place in the oven for 20-25 minutes.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sweet-potato-tahini-brownies/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=672815c82d-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-672815c82d-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий