В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 10 декабря 2016 г.

Creamy Cashew and Chestnut Soup


This is a lovely, rich soup that's perfect for winter weather. Pureed potatoes and cashew cream help give this nutty soup a creamy texture without the dairy.

CREAMY CASHEW AND CHESTNUT SOUP [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE SOUP:

  • 2 tablespoons extra virgin olive oil
  • 1 white onion, chopped
  • 2 garlic cloves, minced
  • 1 cup celery, chopped
  • 1 bay leaf
  • Pinch of nutmeg
  • 2-3 teaspoons fresh thyme
  • Salt and pepper, to taste
  • 4 cups vegetable stock
  • 1 potato, diced
  • 1 can chestnuts, pureed

FOR THE CASHEW CREAM:

  • 1/2 cup raw cashews
  • 1/4 cup water

PREPARATION

TO MAKE THE CASHEW CREAM:

  1. In a blender, add cashews and water until smooth. Best done in a VitaMix or other high-powered blender. Set aside.

TO MAKE THE SOUP:

  1. In a saucepan, heat olive oil. Add onion, garlic, and celery, and cook over medium heat until translucent.
  2. Add the bay leaf, nutmeg, salt and pepper, vegetable stock, potato, and chestnut puree. Bring to a boil, and let simmer for 30 minutes.
  3. Remove the bay leaf, and process in a blender, until smooth. Stir in cashew cream.
  4. Divide into bowls, and garnish with fresh thyme, and cashew cream.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/creamy-cashew-and-chestnut-soup/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=08495e1eb5-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-08495e1eb5-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий