В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 20 декабря 2016 г.

German Stollen with Marzipan

Wow! I can’t believe it’s already December. Only two more weeks until Christmas.
Or actually even less! So to embrace the Christmas season I made this German stollen with dried fruits, almonds, and marzipan. It’s so delicious and the perfect treat for Advent and the Christmas festivities. My recipe is of course 100% vegan. No butter, milk, or eggs required.
Ingredients
Servings:
Instructions

  1. In a small pot, melt the margarine over low heat and let it cool down for a bit.
  2. In the meantime, combine the flour, the dry yeast, the sugar, the milk, the rum, the ground almonds, and the spices in a mixing bowl. Add the melted margarine and knead all ingredients into a dough. Form a ball, cover it with plastic wrap, and let it rise at a warm place.
  3. When the dough is ready, gently gold in the dried apricots, the raisins and the candied lemon and oranges.
  4. Form the marzipan into a longish role. Roll the dough into a 9 by 13-inch rectangle. Place the marzipan in the middle of the rectangle and fold one side of the stollen over the marzipan.
  5. Preheat the oven to 350°F and bake for 45 minutes. Cover with aluminium foil if necessary (if it gets too brown).
  6. When the stollen is ready, melt the remaining margarine. Immediately coat the stollen with the melted margarine and sprinkle with powdered sugar.
  7. The stollen is best when you prepare it in advance and let it sit for about 1-2 weeks (it should be wrapped and stored at a cold place).

http://veganheaven.org/recipe/german-stollen-marzipan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий