В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 26 декабря 2016 г.

Lemon and Fig Tarts

When figs appear at the Farmers Market, my face lights up. I adore figs and love making batches of fig jam, fig bread, fig chutney and more. Their natural sweetness lends perfectly to raw desserts like this tart, no added or processed sugars necessary!

LEMON AND FIG TARTS [VEGAN, RAW, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

Base:
  • 1/4 cup of sunflower seeds
  • 1/4 cup of almond flakes
  • 1/4 cup of coconut
  • 1/4 cup of soft dates
Filling:
  • 2 ripe bananas
  • ½ cup of desiccated coconut
  • ½ cup of almond meal
  • 1 lemon- zest and juice
  • 1 tablespoon of coconut nectar
  • 3 tablespoons of coconut oil
  • 2 fresh figs sliced to serve

PREPARATION

  1. For the base, place all the ingredients in a food processor and process until the mixture comes together- it should be a sticky dough but still have some texture.
  2. Press the base into the bottom of 4 small spring form tart shells and place in the fridge to set.
  3. To make the filling, place all ingredients in the blender and blend on high until extra smooth and creamy.
  4. Pour the filling into the 4 tart shells and return to the fridge to set- around 1-2 hours
  5. Before serving, place the sliced figs on top of each pie.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemon-and-fig-tarts/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=b39576d975-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-b39576d975-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий