В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 5 января 2017 г.

Blackened Salmon with Avocado Salsa

The salmon is pan fried at high heat in a skillet until the skin and outside is nice and crispy
and the inside remains nice and moist and tender. The avocado salsa goes amazingly well with the blackened salmon and I sometimes like to change things up a bit by serving it with an avocado and cucumber salsa where the crispy and juicy cucumber adds an amazing texture to everything. This blackened salmon with avocado salsa is the perfect quick, light and tasty meal to kick off the New Year!

Blackened Salmon with Avocado Salsa

Salmon seasoned with a tasty cajun spice blend and pan fried until crispy served topped with a cool and creamy avocado salsa!

ingredients
    FOR THE BLACKENED SALMON:
  • 1 tablespoon oil
  • 4 (6 ounce) pieces salmon
  • 4 teaspoons cajun seasoning
  • FOR THE AVOCADO SALSA:
  • 2 avocado, diced
  • 1/4 cup red onion, diced
  • 1 jalapeno, finely diced
  • 1 tablespoon cilantro, chopped
  • 1 tablespoon lime juice
  • salt to taste
  • FOR THE AVOCADO AND CUCUMBER SALSA:
  • 2 avocado, diced
  • 1 cup cucumber, diced
  • 1/4 cup green onion, diced
  • 1 tablespoon parsley, chopped
  • 1 tablespoon lemon juice
  • salt to taste
directions
    FOR THE BLACKENED SALMON:
  1. Heat the oil in a heavy bottom skillet over medium-high heat, add the salmon, seasoned with the cajun seasoning, and cook until deeply golden brown to slightly blackened before flipping and repeating for the other side.
  2. FOR THE AVOCADO SALSA:
  3. Mix everything and enjoy on the salmon!
  4. FOR THE AVOCADO AND CUCUMBER SALSA:
  5. Mix everything and enjoy on the salmon!
http://www.closetcooking.com/2017/01/blackened-salmon-with-avocado-salsa.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20170104

Комментариев нет:

Отправить комментарий