В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 10 марта 2020 г.

Kale, Beet, and Pecan Salad With Ginger Dressing

This simple dish is the perfect fall salad. Massaged kale is paired with earthy beets with
crunchy pecans and then topped with a homemade ginger dressing. Serve this light salad with soup, grains, or make a big batch to bring along to holiday potlucks.

Kale, Beet, and Pecan Salad With Ginger Dressing [Vegan, Grain-Free]

Ingredients

For the Salad:

  • 1 head of kale, washed and finely chopped
  • 3 beets, peeled and grated
  • 1/2 cup pecans

For the Ginger Dressing:

  • 1/3 cup apple cider vinegar
  • 1/3 cup extra virgin olive oil
  • 1 tablespoon grated fresh ginger
  • 2 teaspoons Dijon mustard
  • 2 teaspoons maple syrup
  • Salt and pepper to taste

Preparation

  1. Prepare the dressing by whisking everything together at the bottom of a big bowl.
  2. Add the kale and massage the dressing into the kale to soften it up, roughly 2 minutes
  3. Add the beets and pecans, toss, and serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/kale-beet-and-pecan-salad-with-ginger-dressing/

Комментариев нет:

Отправить комментарий