В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 5 июня 2020 г.

Mexican Breakfast Egg and Chorizo Casserole

Mexican Breakfast Egg and Chorizo Casserole
A tasty Mexican style egg breakfast casserole with spicy chorizo, cheddar and jalapenos! Easy, tasty and satisfying!

Mexican Breakfast Egg and Chorizo Casserole

ingredients
  • 12 ounces Mexican style chorizo sausage, casings removed
  • 1 small onion, diced (optional)
  • 1 clove garlic, chopped (optional)
  • 12 eggs
  • 1 cup cottage cheese
  • 1 cup cheddar cheese, shredded
  • 1 jalapeno pepper, sliced or iced
  • 2 green onions, thinly sliced
  • 2 tablespoons cilantro, chopped (optional)
directions
  1. Cook the sausage and onions in a pan over medium-high heat until cooked, breaking the sausage into pieces as it cooks, before adding the garlic and cooking until fragrant, about a minute.
  2. Mix all of the ingredients and pour into a greased 9×13 inch baking pan and bake a preheated 350F/180C oven until the eggs are set and the top is lightly golden brown, about 25-30 minutes.
  3. Let cool a bit before slicing and serving!
Option: Replace the chorizo sausage with Italian sausage, or breakfast sausage.
Option: Serve topped with sliced avocado, and/or salsa, sour cream, queso fresco, etc.
Option: Add extras like diced bell peppers, tomatoes, black beans, etc.
https://www.closetcooking.com/mexican-breakfast-egg-and-chorizo-casserole/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20200603

Комментариев нет:

Отправить комментарий