В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 6 ноября 2020 г.

Chickpea “Tuna”


The salty, lemony flavor of this Chickpea “Tuna” is phenomenal! It can be served in

sandwiches, with crackers, or even as a dip with apples.

Chickpea “Tuna” [Vegan]

Ingredients

  • 3 cans chickpeas – rinsed and drained
  • 1/4 cup small diced red onion
  • 1/2 cup small diced celery
  • 1 tablespoon Old Bay seasoning
  • juice of 1 lemon (about 2-3 tablespoons or more to taste)
  • 3-4 tablespoons vegan mayo (or more to taste)
  • salt and pepper to taste
  • Additional add ins to consider: capers, pickles, apple chunks

Preparation

  1. Add the chickpeas to a large bowl. Using a potato masher or the back of a fork, smash the chickpeas until you get a coarse mixture. You don’t want them all smashed completely, but we do want them smashed enough that they begin to stick together.
  2. Add in the rest of your ingredients and mix well until combined
  3. Serve in a sandwich, with crackers, in lettuce wraps, or whatever you desire!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/chickpea-tuna-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий