В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 9 ноября 2020 г.

Warm Broccolini and Shiitake Baby Kale Salad


This kale salad can very much become a base for your everyday meals.

You can serve it both as entrée or a side, and it will create an ultimate indulgent experience with a spicy kick.

Warm Broccolini and Shiitake Baby Kale Salad [Vegan]

Ingredients

  • 1- 14 ounce block tofu
  • 4 ounces broccolini, trimmed
  • 4 ounces shiitake mushrooms, sliced
  • 1 1/2 tablespoons toasted sesame seed oil
  • 2 tablespoons garlic powder
  • 1/2 tablespoon salt
  • 2 cups baby kale, washed
  • 2 tablespoons soy sauce
  • 1 tablespoon apple cider vinegar
  • 1 tablespoon tahini
  • 2 tablespoon lemon juice
  • 2 cloves garlic

Preparation

  1. Preheat oven to 350°F and line a baking sheet with parchment paper.
  2. Cut tofu block into large cubes and bake in preheated oven for 30 minutes, flipping halfway. Cool on a wire rack.
  3. In a skillet over low medium heat, heat oil, garlic powder, and salt.
  4. Add broccolini and mushrooms and sauté over low heat until fragrant and browning, 5-10 minutes.
  5. Combine soy sauce, vinegar, tahini, lemon juice, and garlic in a food processor and pulse until smooth.
  6. Toss over baby kale and let rest until broccolini/mushrooms and tofu are both cooked.
  7. Combine kale salad, broccolini/mushroom sauté, and tofu and toss well.
  8. Serve!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/warm-broccolini-shiitake-baby-kale-salad-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий