В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 20 ноября 2016 г.

Easy Mushroom Gravy

If you like mushrooms, you’ll enjoy this simple vegan gravy, which is great over seitan, tofu, brown rice or other cooked grains, veggie burgers, and best of all, mashed or smashed potatoes. In other words, this makes comfort dishes even more comforting.

EASY MUSHROOM GRAVY (VEGAN)

INGREDIENTS

  • 1 cup vegetable broth
  • 2 tablespoons reduced-sodium soy sauce
  • 8 ounces mushrooms of any kind, stemmed, and sliced
  • 2 tablespoons arrowroot or cornstarch
  • 1/2 teaspoon dried basil
  • 2 tablespoons nutritional yeast (optional but highly recommended)

PREPARATION

  1. Combine the broth and soy sauce in a small saucepan and bring to a simmer. Add the mushrooms and simmer gently for 10 minutes, or until done to your liking.
  2. Combine the arrowroot cornstarch with just enough water to dissolve in a cup or small container. When the water and soy sauce mixture is at a steady simmer, slowly whisk in the cornstarch, stirring constantly until the liquid is thickened.
  3. Remove from the heat and whisk in the basil and optional nutritional yeast. Use at once.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/easy-mushroom-gravy-vegan/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=559a2a0e25-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-559a2a0e25-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий