В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 19 ноября 2016 г.

Simple Herb Crusted Salmon

Simple Herb Crusted Salmon

Ingredients
For the salmon
  • 2 salmon fillets (6oz each)
  • 1 heaping tablespoon coconut flour
  • 2 tablespoons fresh parsley (or dried, if you have on hand)
  • 1 tablespoon olive oil
  • 1 tablespoon dijon mustard
  • salt and pepper, to taste
For the salad
  • 2 cups arugula
  • ¼ red onion, sliced thin
  • juice of 1 lemon
  • 1 tablespoon white wine vinegar
  • 1 tablespoon olive oil
  • salt and pepper, to taste
Instructions
  1. Preheat oven to 450 degrees.
  2. Place salmon fillets on a parchment or foil lined baking sheet.
  3. Top your salmon off with olive oil and dijon mustard and rub into your salmon.
  4. In a small bowl, mix together your coconut flour, parsley, and salt and pepper.
  5. Use a spoon to sprinkle on your toppings on your salmon and then your hand to pat into your salmon.
  6. Place in oven for 10-15 minutes or until salmon is cooked to your preference. I cooked mine more on the medium rare side at 12 minutes.
  7. While the salmon is cooking, mix together your salad ingredients.
  8. When salmon is done, place salmon on top of salad and consume.
  9. HOW SIMPLE WAS THAT?! omg.
http://paleomg.com/simple-herb-crusted-salmon/

Комментариев нет:

Отправить комментарий