В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 19 ноября 2016 г.

Slow Cooker Garlic Herb Mushrooms

This mushroom side is as easy to make as throwing the mushrooms into the slow cooker
(whole) along with garlic, herbs and butter! Yum! The dish is rounded out with some broth to cook the mushrooms in and to make a sauce with the addition of cream and parmesan cheese at the end! Are these slow cooker garlic herb mushrooms the perfect Thanksgiving side dish? I'm going to have to find out!

Slow Cooker Garlic Herb Mushrooms

ingredients
  • 1 1/2 pounds mushrooms
  • 2 tablespoons unsalted butter
  • 4 cloves garlic, chopped
  • 1/2 teaspoon dried oregano
  • 1/4 teaspoon dried thyme (or 1 teaspoon fresh thyme, chopped)
  • 1/2 cup vegetable broth (or chicken broth)
  • salt and pepper to taste
  • 1/4 cup half and half
  • 1/2 cup parmigiano reggiano (parmesan cheese), grated
  • 2 tablespoons parsley, chopped
directions
  1. Toss the mushrooms with the butter, garlic, oregano, thyme, broth, salt and pepper and cook in a slow cooker on low for 2-3 hours or on high for 1-2 hours before mixing in the half and half, parmesan and parsley!
http://www.closetcooking.com/2016/11/slow-cooker-garlic-herb-mushrooms.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20161118

Комментариев нет:

Отправить комментарий