В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 15 марта 2020 г.

Cheesy Mushroom Crêpes

The only thing better than crêpes are stuffed crepes! In this recipe, chickpea flour, buckwheat flour, wheat flour, and soy milk are combined and fried into a fluffy and crispy crêpe. Then they are stuffed with a savory mixture of sautéed mushrooms and onions, melty mozzarella cheese, and plenty of garlic and seasonings. These make a delicious and filling lunch or brunch treat.

Cheesy Mushroom Crêpes [Vegan]

Ingredients

For the Crêpes:

  • 1/2 cup wheat flour
  • 1/4 cup buckwheat flour
  • 1/2 cup chickpea flour
  • 1/2 cup sparkling water
  • 1/2 cup soy milk
  • 1/2 teaspoon salt

For the Filling:

  • Vegan mozzarella cheese
  • 4 1/4 cups mushrooms
  • 2 garlic cloves
  • 1 onion
  • 2 tablespoons olive oil
  • 1/2 teaspoon ground cumin
  • Pepper
  • Salt

Preparation

  1. Clean and cut the mushrooms as you desire. Chop the onion. Heat a little oil in a pan and fry the onion, with pepper, cumin, and salt to taste. Add the mushrooms and sauté until soft.
  2. Cut the mozzarella cheese into small cubes.
  3. Now, make the crêpes. In a bowl, mix all ingredients well. Heat the pan with a little oil and with a ladle, pour in the flour.
  4. Move the pan side to side until the flour completely coats the bottom of the pan. Fry the pancakes and then turn them over and flip and fry until both sides are golden brown.
  5. In the center of each crêpe, place the stuffed mushrooms and mozzarella cheese. Roll them up and hold everything in place with a toothpick.
  6. Stick them in the oven on 325°F to melt the mozzarella cheese, about 5 minutes. Serve.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cheesy-mushroom-crepes/

Комментариев нет:

Отправить комментарий