В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 2 февраля 2021 г.

Black Rice Pudding


This black rice pudding is perfect for people who don’t bother making an effort to

make breakfast in the morning. You can cook a large batch in advance and keep it in the fridge for 3-4 days. Or you can also have it as a breakfast on the go on those busy days.

Black Rice Pudding (Vegan, Gluten-free, Refined Sugar-Free)

Ingredients

  • 1/2 cup black rice
  • 1/4 cup coconut milk
  • 7/8 cup of almond milk
  • 1 zucchini (shredded)
  • 1 cup water
  • 1/2 teaspoon ground tonka bean (optional but recommended)=
  • 2 teaspoons cinnamon

Preparation

  1. Prepare this the night before you wish to have this. Shred the zucchini and squeeze as much water as you can from them.
  2. Mix everything in an oven safe pot and place the pot into the slow cooker.
  3. Slowly pour water into the bottom of the slow cooker until its level is about 1 inch below the top of the pot.
  4. Cover and cook on low for 8 hours. Stir before serving.
  5. Serve with your choice of toppings.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/black-rice-pudding-vegan-gluten-free-refined-sugar-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий