В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 13 июля 2021 г.

Frozen Strawberry Yogurt Bars


Refreshing frozen strawberry cashew yogurt with an amazing hazelnut raisin crust

makes for one great summer treat. They are super easy to make and even easier to eat it all! Enjoy these bars for a sweet and cold breakfast, a midday treat, or as a dessert.

Frozen Strawberry Yogurt Bars [Vegan, Grain-Free]

Ingredients

For the Crust:

  • 1/2 cup hazelnuts
  • 3/4 cup raisins
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • 1 tablespoon cocoa powder
  • Pinch of salt

For the Yogurt Layer:

  • 2 cups strawberries (fresh or frozen)
  • 1 cup raw cashews (preferably soaked in water for at least 4 hours)
  • 1/3 cup almond milk
  • 3 tablespoons maple syrup
  • 1 teaspoon vanilla extract

Preparation

  1. Put all the crust ingredients in a food processor and grind until it forms into a sticky dough.
  2. Roll out the dough between two pieces of parchment paper and transfer into a mold or a pan lined with parchment paper.
  3. You may need to press with your fingers to set the crust and give it final shape. Set aside the crust.
  4. Put yogurt ingredients in a blender and blend until smooth.
  5. Transfer the mixture into the pan and spread over the crust.
  6. Freeze for 5 hours or overnight.
  7. Thaw at room temperature for 10 minutes before serving.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/frozen-strawberry-yogurt-bars/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий