В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 17 июля 2021 г.

Panna Cotta with Balsamic-Soaked Strawberries

Prep Time: 5 minutes • Cook Time: 3 minutes • Makes 10 servings

Panna Cotta with Balsamic-Soaked Strawberries

Panna Cotta:

  • 1⁄2 cup cold water
  • 2 tablespoons unflavored pasture-raised beef gelatin, such as Great Lakes Gelatin
  • 1⁄4 cup unsweetened apple juice
  • 2 cans (14 ounces each) full-fat coconut milk
  • 2 or more teaspoons pure vanilla extract

Strawberries:

  • 4 cups fresh strawberries
  • 2–3 tablespoons balsamic vinegar

To make the panna cotta:

Put the water in a small bowl. Pour the gelatin into the water and let stand for about 1 minute to soften.

Heat the apple juice in a medium saucepan over medium-high heat. When the juice simmers, add the gelatin mixture and stir until completely dissolved. Remove from the heat and stir in the coconut milk and vanilla. Pour into 10 ramekins or custard cups and refrigerate for 3 or more hours, or until firmly set.

To make the strawberries:

Wash, cut off the caps, slice the berries, and place in a medium bowl. Pour the vinegar over the berries, stir, and let stand for 5 minutes. Refrigerate if not serving immediately. To serve, run a knife around the edge of a ramekin and tip the panna cotta onto a small plate. Top with the berry mixture.

https://drkellyann.com/blogs/news/is-dairy-making-you-bloated-blotchy-or-stuffy?_pos=1&_sid=04a3c017a&_ss=r 

Комментариев нет:

Отправить комментарий